Binnenkort krijg ik een paar sleutels. Deze passen op een magazijnruimte bij me in de buurt, waar ik mijn nieuwe fotostudio ga inrichten!

Logo De Fotostudio

Natuurlijk moet een online-levende-mens zoals mezelf daar een aparte website aan koppelen. Voor de gelegenheid is dat bedrijfsfotografie… met een URL waarvan ik versteld stond dat die nog vrij is: www.de-fotostudio.be

Off-line wordt het een mooie grote ruimte en vooral hรณรณg, al zal dat voor packshots zoals onderstaande niet echt nodig zijn ๐Ÿ™‚

packshot-02

Wat ga ik aanbieden onder de noemer van De Fotostudio? Productfotografie, food photography (al zal dat wel op locatie zijn, er komt geen keuken), architectuur & interieurfotografie en uiteraard portretten, headshots, foto’s voor reclamecampagnes…
Nu kan ik eindelijk eens die productfoto’s gebruiken die ik de laatst tijd maakte ๐Ÿ™‚

Daarnaast ga ik de studio uiteraard nog gebruiken om mijn particuliere klanten in te fotograferen. Het wordt een mooi najaar want er volgt binnenkort nog groot nieuws!