Op stap met Nina voor een luchtige reportage in een oude boerderij te Bassilly. Zoek niet langer naar de boerderij want intussen is ze misschien al afgebroken…

NKL_056

Een oefening in het balanceren van natuurlijk licht en flitslicht.
Hier gebruikte ik een SB26 (1/2 kracht) in een beauty dish (met diffusor, aka douchekapje), rechts van de camera. Links van de camera staat een Sunbounce mini (zo goed als rechtop) om de schaduwen op te helderen. Het daglicht door het vensterraam zorgt voor een mooie aftekening van Nina. De relatief lange sluitertijd (1/20″) laat toe om het dakgebinte voldoende definitie te geven én de typische strobist-ingeflitste-look te vermijden.

One Reply to “Nina”

  1. kurt says:

    Knappe plaat! Ziet er heel naturel uit.
    Terechte opmerking over de over-rate flits look van tegenwoordig.